Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Våra värdepapperstjänster

Med våra värdepapperstjänster kan du handla värdepapper på flera olika sätt:

 • I vår app eller internetbank.
 • Genom att ringa Kundcenter.
 • På ett av våra kontor.
Two people working in front of the computer together

Vi har värdepapperstjänster för olika behov. Vilken som passar dig beror på dig och ditt sparande. Med vissa av våra värdepapperstjänster kan du även ta hjälp av en personlig mäklare eller förvaltare.

Vilken värdepapperstjänst passar dig?

 • Värdepapperstjänst Bas

  Med Värdepapperstjänst Bas kan du göra affärer via internetbanken eller appen. Behöver du hjälp kan du ringa oss eller besöka ett bankkontor.

  Värdepapperstjänst Bas
 • Värdepapperstjänst ISK

  I stället för kapitalbeskattning vid försäljning betalar du en årlig schablonskatt, vilket medför att du inte behöver deklarera för affärer inom ISK. ISK finns för privatpersoner.

  Värdepapperstjänst ISK
 • Värdepapperstjänst Kapitalspar depå

  Kapitalspar Depå kan vara ett skattemässigt fördelaktigt sätt att spara och lämpligt för dig som är aktiv och engagerad i ditt sparande. I stället för kapitalbeskattning vid försäljning betalar du en årlig schablonskatt. Detta medför att du inte behöver deklarera för vinster och förluster vid försäljning av innehav inom Kapitalspar Depå.

  Till Kapitalspar depå
 • Värdepapperstjänst IP-depå

  IP-depå är ett bra alternativ för dig som vill förvalta ditt Individuella pensionssparande (IPS) genom att göra egna värdepappersaffärer.

  Till IP-depå
Våra värdepappers-tjänster

Har du frågor eller behöver hjälp?

Har du frågor om någon av våra värdepapperstjänster? Eller behöver du hjälp om hur du använder våra värdepapperstjänster i internetbanken? Ta del av våra frågor och svar, samt kontaktvägar.