Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID

Bättre Affärer – December 2022

Bättre Affärer vänder sig till dig som är företagskund med tips och råd, matnyttig information och inspirerande artiklar.

Two women collaborate - one driving a truck and the other pointing the direction

Avbetalning eller leasing. Vad ska man välja och hos vem?

Ska du skaffa nya maskiner, datorer eller annan utrustning gör du klokt i att jämföra såväl finansieringsformer som finansiärer.

Två glada caféägare utanför sitt café

Så kan du bli en bättre arbetsgivare

En bra tjänstepension är en av de viktigaste låneförmånerna. Genom att välja en smart tjänstepensionslösning som också ser till de anställdas hälsa och trygghet kan du bli en ännu bättre arbetsgivare.

Tips inför årsskiftet

Nu är det bara ett par veckor kvar till nyår. Här får du tips på vad är bra att titta extra på inför årsskiftet.

Bättre Affärer direkt i internetbanken och appen

Från och med 2023 finns Bättre Affärer på swedbank.se. Du får ett meddelande i internetbanken och appen när det nya numret är på plats. Precis som tidigare innehåller nyhetsbrevet tips, matnyttig information och inspirerande artiklar.

Engagemangsbeskeden kommer i januari

I början av januari finns engagemangsbeskeden för företag med bokslut 31 december i internetbanken. Årsbesked för Swedbank Försäkring, fonder, värdepapper och Autoplan skickas under första kvartalet - per e-post eller i internetbanken.

Få en kostnadsfri hållbarhetskonsultation

Tycker du att hållbarhet är viktigt, men har knappa resurser? Ta hjälp av vår partner PURE ACT. Börja med ett snabbtest och få 40 minuter fri konsultation.