Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Om Markaryds Sparbank

Bankens lokal 1913-

Markaryds Sparbank grundades 1875. Sedan dess har vi gett bygdens människor möjlighet att spara för framtiden, låna till att sätta bo, till att köpa sitt hemman och i modernare tid till att finansiera sitt företag eller familjens nya bil.

Markaryds Sparbank är en fristående sparbank. Det betyder att inga externa aktieägare eller moderbolag, i Sverige eller utomlands, kan styra verksamheten eller kräva avkastning på sina pengar. Vårt överskott återinvesteras i bygden och går tillbaka till kunderna genom kloka investeringar och förbättrade tjänster. Samtidigt säkerställs våra kunders trygghet genom att vi lyder under stränga regler för hur verksamheten ska bedrivas.

Vår styrka är den lokala närvaron, närheten till beslut och vår personkännedom. Genom professionellt bankmannaskap, hög och personlig servicegrad och kunskap om lokala förutsättningar ska vi behålla vår starka förankring i bygden. Förutom det har vi tillgång till ett internationellt nätverk av service och tjänster. Därmed kan vi idag och för lång tid framöver vara den bästa banken för folk, företag och föreningar i vår bygd.

 

Läs mer om Bankens historia här

Stäng Skriv ut